SUFFOCATION, CATTLE DECAPITATION, ABIOTIC, MONUMENT OF MISANTHROPHY & THE CONVALESCENCE

Ponedeljek, 7 marec, 2016 19:00

Dirty Skunks predstavljajo:

SUFFOCATION (ZDA)
CATTLE DECAPITATION (ZDA)
ABIOTIC (ZDA)
MONUMENT OF MISANTHROPHY (Avstrija)
THE CONVALESCENCE (ZDA)

Suffocation so od leta 2007 naprej dobrodošel prijatelj, katerega se nikoli ne naveličaš. In kako bi se jih? Vedno ubijejo vse pred seboj, ne glede na to, da imajo zadnja leta malce drugačne vokaliste, zamenjajo zgolj kak komad-dva v setlisti ali pa igrajo enkrat v Gala Hali, drugič v Kinu Šiška. Ali pa na Metaldaysu. Suffocation so čudovita stara druščina, ki pride ravno takrat na obisk, ko jih najbolj pogrešaš. Tokrat nam obljubljajo ubijalsko setlisto, udaren nastop in seveda koljačino brez primere. Kdor jih je videl vsaj enkrat, ve, da ameriški mojstri brutalnega death metala, ki strašijo človeštvo že od leta 1988 ne govorijo v prazno. Suffocation so bogovi live nastopov!

A tokrat imajo za vas več kot odličen bonus – z njimi bodo namreč prav tako ameriški, a deathgrinderji, Cattle Decapitation, ki smo jih do zdaj videli le na festivalu Metaldays. Bend, ki straši (dobesedno straši!) že od konca devetdesetih, je polet na sam vrh doživel leta 2009 z novim bobnarjem in albumom The Harvest Floor. Od takrat dalje imamo bend, ki je v živo tako dober, da se gotovo tudi Suffocation včasih zatresejo hlače. Kalifornijski kvartet deluje kot vrtinec in ubija kot tornado. Kar je odlično ujel na albumih Monolith Of Inhumanity in trenutno aktualni mojstrovini The Anthropocene Extinction. Tole bo spopad dveh pošasti!

Koncert bodo odprli ameriški zelo težko riffaški death metalci Abiotic, ki zadnja leta tudi počasi, a vztrajno gredo proti vrhu.

7. 3. 2016 – Gala Hala, Metelkova. Kdor prvi pride, ga bodo prvega zmleli!

Vstopnina: 22 € v predprodaji (On Parole), 25 € na dan koncerta

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/suffocation-cattle-decapitation-abiotic-monument-of-misanthrophy-the-convalescence-gala-hala/13143/