DOMORODNI ČETRTKI: THE REAL THINGS

Četrtek, 23 julij, 2015 21:00

DOMORODNI ČETRTKI: THE REAL THINGS
+ after: Marko Doles aka Fat Freddy

10. obletnica rock’n'roll borbe domače zasedbe The Real Things, ki je nastala leta 2005, se bo odvila na Letnem odru Gala hale. Trije fanatični privrženci garažnega rock’n'rolla 60-ih in 70-ih z epicentrom v Detroitu, so v treh tednih po vabilu mariborskih Muškat Hamburgov za nastop na festivalu Garage Explosion, spisali 10 kompozicij in The Real Things so bili rojeni. Po preigravanju domačega klubovja sta dva člana kmalu ugotovila, da tempu ne moreta slediti, zato so sledile kadrovske rošade, ki so se končale leta 2011, ko je zasedba v postavi Janez Juh (kitara in vokal), Luka Krže (bobni), Gregor Dovjak (bas) ter Peter Voljč (kitara) začela s postavljanjem temeljev za svoj prvenec Speak the Same Language. V domačem studio posnet prvenec je bil izdan pri založbi Front Rock leta 2012 in ostaja osebna izkaznica sodobnega ljubljanskega rock’n'rolla. Nekdanji Klubski maratonci Radia Študent še vedno zvenijo neuklonljivo, dinamično, surovo in ubrano ter vas srčno vabijo na praznovanje 10. obletnice. Rock’n'roll žurka kot se šika za vse prave rokerske glave!

Vstop prost!

DOMORODNI ČETRTKI: THE REAL THINGS
+ after: Marko Doles aka Fat Freddy

10th anniversary of Slovenian rock’n’roll band The Real Things. Relentless, dynamic, raw and melodic – for all true rock fans!

Free entry

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/domorodni-cetrtki-the-real-things-letni-vrt-gala-hala/11273/