WAVE RIDERS

Sobota, 4 junij, 2016 23:00

WAVE RIDERS!
(Synthwave, New Retro)

Torulsson (Torul, Low Spirit, Infacted Recordings, Thule Musik)
Alenia (Terminal M, Missile)
Kobayashii (Torul)

Wave Riders so se že dodobra ogreli, po prijetnih sobotnih druženjih sodeč pa očitno tudi vas. Zato je za pričakovati, da bo na junijski WR seansi še bolj vroče — vsi trije pridno posodabljamo sete in uvajamo nove in nove super komade, ki jih intenzivno iščemo in kupujemo po mnogih virih. Po novem bomo že na uvodnem delu rahlo dvignili energetsko raven muzike, saj opažamo, da tudi tiste, ki zgodaj pridejo, srbijo pete in da bi radi plesali — se bomo potrudili… :)

Stregli bomo skrajno sočno in sladko mešanico synthwava, eksperimentalnega synthpopa, vapourwavea, dreamwavea, sci-fi scapov, miami vice esqua, ni da ni. Ekipo sestavljamo: že dolgo pri nas in v tujini sukajoča Torulsson in Alenia ter nič manj gajsten Kobayashii, entuziastični DJ in VJ, ki v živo skrbi tudi za tekoče new/retro projekcije. Wave Riders! prihajamo tako z zvokom kot s sliko.

Priporočamo vsem odprtim glavam, željnim new-retro zvoka, posledično zamaščenih sintetizatorskih zvočnih božanj, odebeljenih bobnov in dekadentno sadkih vokalov.

Vstopnina: prost vstop do polnoči, 4 € kasneje

FB event

Permanent link to this article: https://www.galahala.com/arhiv/wave-riders-gala-hala-3/13834/